Slika:Manuelbelgrano.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Manuelbelgrano.jpg(375 × 555 točk, velikost datoteke: 96 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: Portrait of Manuel Belgrano.
Datum
Vir H.F. Helmolt (ed.): History of the World. New York, 1901. Retrieved from Portrait Gallery of the Perry–Castañeda Library of the University of Texas at Austin, Belgrano, Manuel
Avtor Francois Casimir Carbonnier

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Umetniško delo je v državi izvora v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


 V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, na Jamajki 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in na Samoi trajajo 75 let. Avtorske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).

Umetniško delo je v Združenih državah Amerike v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain This image comes from the Portrait Gallery of the Perry–Castañeda Library of the University of Texas at Austin. According to the collection's title page, the image is in the public domain and no permission is needed to use it.

The Library's Material Usage Statement indicates that it appreciates giving its website credit with the phrase: "Courtesy of the University of Texas Libraries, The University of Texas at Austin."

Perry-Castañeda Library
Uradno stališče Fundacije Wikimedia je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
Ta fotografska reprodukcija se zato prav tako obravnava kot delo v javni domeni. Upoštevajte, da je v vaši jurisdikciji uporaba te vsebine morda prepovedana ali omejena. To je podrobno razloženo na strani Commons:Reuse of PD-Art photographs.

العربية  Deutsch  English  español  français  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  polski  português  русский  sicilianu  slovenščina  Türkçe  中文  中文(中国大陆)  中文(简体)  中文(繁體)  中文(臺灣)  +/−

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno22:28, 28. januar 2015Sličica za različico z datumom 22:28, 28. januar 2015375 × 555 (96 KB)FogheLeft background.
13:29, 14. oktober 2004Sličica za različico z datumom 13:29, 14. oktober 2004375 × 555 (51 KB)RobbotManuel Belgrano (1770-1820) From: H.F. Helmolt (ed.): History of the World. New York, 1901.\r\n\n\rCopied from [http://www.lib.utexas.edu/photodraw/portraits/ University of Texas Portrait Gallery]. {{PD}}

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.