Slika:Kenmallen.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Kenmallen.jpg(190 × 320 točk, velikost datoteke: 16 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: Picture of en:Ken Mallen, ice hockey player from Ontario, Canada, by Imperial Tobacco Canada.
Datum c. 1910
Vir Here
Avtor NeznanUnknown author

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Umetniško delo je v državi izvora v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain
To kanadsko delo je v Kanadi v javni domeni, ker so avtorske pravice na njem zaradi enega od naslednjih razlogov potekle:
1. Bilo je predmet avtorskih pravic Krone in je bilo prvič objavljeno pred več kot 50 leti; ali

ni bilo predmet avtorskih pravic Krone in

2. je fotografija, ki je bila ustvarjena pred 1. januarjem 1949; ali je
3. avtor umrl pred 1. januarjem 1972.

 Upoštevajte, da v državah, ki ne uporabljajo pravila krajšega trajanja in v katerih traja avtorskopravno varstvo dlje kot za življenja avtorja in še 60 let, to delo morda ni v javni domeni. Konkretno traja varstvo v Mehiki še 100 let, na Jamajki še 95 let, v Kolumbiji še 80 let, v Gvatemali in na Samoi še 75 let ter v Švici in Združenih državah Amerike še 70 let.


العربية  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  suomi  français  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  Nederlands  português  português do Brasil  sicilianu  slovenščina  简体中文  繁體中文  +/−

Umetniško delo je v Združenih državah Amerike v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain
Delo je v Združenih državah Amerike v javni domeni, saj je bilo objavljeno (ali registrirano pri Uradu za avtorske pravice ZDA) pred 1. januarjem 1929.
Uradno stališče Fundacije Wikimedia je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
Ta fotografska reprodukcija se zato prav tako obravnava kot delo v javni domeni. Upoštevajte, da je v vaši jurisdikciji uporaba te vsebine morda prepovedana ali omejena. To je podrobno razloženo na strani Commons:Reuse of PD-Art photographs.

العربية  Deutsch  English  español  français  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  polski  português  русский  sicilianu  slovenščina  Türkçe  中文  中文(中国大陆)  中文(简体)  中文(繁體)  中文(臺灣)  +/−

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno12:29, 7. junij 2009Sličica za različico z datumom 12:29, 7. junij 2009190 × 320 (16 KB)Jambornik{{Information |Description={{en|1=Picture of Ken Mallen.}} |Source=http://3.bp.blogspot.com/_TwAbZhMGVEw/SYZxEPU2faI/AAAAAAAAG4Q/LH3CW7my-Y4/s320/kenmallen.jpg |Author=Unknown |Date=Very old |Permission=GFDL (rights expired) |other_versions= }} / <!--{{Im

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki