Pogovor:Tobolsk

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ta članek nima niti besede, pa je označen kot škrbina, namesto da bi bil izbrisan. Klemen, upam, da je to bila šala? --romanm (pogovor) 12:53, 5 maj 2005 (CEST)

Glede na dejstvo, da se je človek potrudi z iw, se lahko mi, da dodamo eno do dve vrstici za začetek. Sam brisanje smatran za zadji izhod. lP, --Klemen Kocjančič 12:55, 5 maj 2005 (CEST)

Truda tu ne cenimo. Cenimo kakovost in uporabnost. --romanm (pogovor) 13:00, 5 maj 2005 (CEST)
Ta je huda, Roman, da ne cenimo truda. Brez njega PMSM ne bo kakovosti. Verjetno npr. Anton ne 'štepa' članke o številih in se trudi, čeprav verjamem, da zaradi neznanja jezika, veliko stvari naredi samodejno (mislim prevode pa to). Tudi jaz bolj razumem ruščino kot pa jo govorim ali pišem, zato si 'ne upam' tam kaj večjega dodajati. (Srbi so mi sicer dovolili, da lahko kaj tam napišem - celo v latinici, čeprav je 'uradna' pisava cirilica). Se strinjam s Klemnom, da se takšen članek ne pobriše v hipu - o tem smo že kar precej govorili (menda pod lipo). Se mi zdi, da v tem primeru neprijavljen/neregistriran uporabnik ni naredil vandalizma. Saj veš, da smo ljudje različni, pa tudi po sposobnostih. Eni razumejo precejšen del tega programja Wiki, drugi manj, eni pač čisto osnovne stvari - kot v tem primeru, saj se je uporabnik 'potrudil' celo s kategorijo. Po IP-ju sodeč, morda menda niti ni Slovenec, itd. Na angleški strani npr. je pri projektu o številih izrecno napisano, da se bodo članki o številih napisali »na roko«. Če pa je drugače mišljeno, moramo nekje izrecno napisati pravilo, podobno kot pri taroku: brez taroka ni taroka -> brez besede ni članka. --xJaM 15:39, 5 maj 2005 (CEST)