Pogovor:Staphylococcus aureus

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Medicina  
ikona wikiprojektaTa članek spada v delokrog WikiProjekta Medicina, ki priporoča, da so biomedicinske informacije v vseh člankih podprte z zanesljivimi medicinskimi viri. Za podrobnosti obiščite projektno stran ali postavite vprašanje na Pogovor o Wikipediji:WikiProjekt Medicina.
??? Ta članek še ni prejel ocene po lestvici kakovosti projekta.
 ???  Ta članek je bil ocenjen kot neznane pomembnosti po lestvici ocenjevanja pomembnosti.
 

Predlog za združitev[uredi kodo]

Naslednja razprava je zaključena. Prosimo, ne spreminjajte je. Naknadne komentarje objavite v novem razdelku. Sledi doseženi sklepni povzetek razprave.
Rezultat te razprave je Ohrani --Pinky sl (pogovor) 20:15, 21. avgust 2012 (CEST)[odgovori]

Predlagam, da se članek Proti meticilinu odporni Staphylococcus aureus združi v Staphylococcus aureus. MZaplotnik prispevki 02:27, 20. januar 2010‎ (CEST)

Kot sem napisal že takrat nekoč na pogovorni strani članka Proti meticilinu odporni Staphylococcus aureus, menim, da združitev ni utemeljena. Lp, --Marko3 (pogovor) 18:19, 21. avgust 2012 (CEST)[odgovori]

Se strinjam z Markom, ti sevi si zaslužijo samostojen članek. --Eleassar pogovor 18:35, 21. avgust 2012 (CEST)[odgovori]
Zgornja razprava je shranjena kot arhiv. Prosimo, da je ne spreminjate. Naknadni komentarji naj se vpisujejo v novem poglavju.