Pogovor:Rok Benkovič

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Predvsem bi poudaril da me izredno veseli njegov uspeh. So pa z njim sami problemi. Kje je rojen? Kje živi? Član katerega kluba je? Včeraj (sobota) je bilo zapisano da je Kamničan. Na POPTV v dnevniku so bili posnetki, za katere so trdili da so posneti v Mengešu. Popravil sem. Naivnež! Pa vem da novinarjem niti za pravilen datum v članku ni zaupati. Potem sem imel proteste na moji pogovorni strani in popravil nazaj. Sedaj pa bi naj bil ponovno Mengešan. Zaradi problemov z njim izredno obžalujem, da se je uvrstil na mesto višje od 25. Če bi bil nekje po tem mestu z njim nebi bilo nobenega problema. --Janez Novak 11:02, 20 feb. 2005 (CET)

Glej uradno stran naše nordijske reprezentance. Če oni pravijo, da je bil rojen v Ljubljani in živi v Kamniku, ne vidim razloga, da jim ne bi verjel. Če se bo preselil, bomo pa popravili - to tako ali tako ni pomemben podatek. --romanm (pogovor) 13:04, 20 feb. 2005 (CET)
Čisto enostavno sem (sam sem kriv) nasedel novinarskim fušarjem. Videl sem popoldan da se članek o Roku doponjuje in videl zvečer v 24 ur dnevniku na POP TV posnetke (kot so rekli nesposobni novinarji) iz Mengeša. Iz gostilne, od doma, iz športnega kljuba. Pa kaj naj še rečem? --Janez Novak 13:31, 20 feb. 2005 (CET)


Ali je sedaj bolj pregledno? Nisem prepričan.--Janez Novak 18:30, 25 feb. 2005 (CET)