Pogovor:Organizacija držav izvoznic nafte

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije


Predloge za imena držav[uredi kodo]

  • Čemu smo odpravili stari dober preprost neslični zapis države in namesto tega uvedli dodajanje malih podob državnih zastav zraven njih? To ne doprinese k ličnosti besedila, na drugi strani pa povzroči večjo nepreglednost. | Tcie 22:27, 10 november 2005 (CET)

Zadeva se izkaže za praktično, če se prenaša besedilo iz drugih WP. Tako ni treba prevajati imen držav... Samo do konca moramo narediti vse predloge. Poleg vsega je vnašanje hitrejše, če sam pišeš članek (ni treba povezav na slike...). Samo dobro bi bilo imeti seznam vseh teh predlog, na en ga nisem našel, res pa je, da sem precej hitro pogledal. Če kdo najde... --Tone 22:34, 10 november 2005 (CET)

en:Wikipedia:WikiProject_Flag_Template/Testall. Sem sem naložil ta seznam, da se vidi napredek števila teh predlog. LP, --Klemen Kocjančič 00:24, 11 november 2005 (CET)

Vnašanje je res hitrejše in zadeva PMSM kar lična (ko se enkrat naloži), vendar pri teh hitrostih Wikipedije to tako upočasni nalaganje strani, da bi raje odsvetoval. Nekaj predlog je na Afriška unija. Če se prav spomnim, sem to prvič uporabil pri Arabski ligi, ki je imela to tudi v angleščini - zanimivo bo videti, če se bodo tudi tam pritožili nad hitrostjo; morda se ne bodo, ker so večinoma v Ameriki. --romanm (pogovor) 00:11, 11 november 2005 (CET)