Pogovor:Nožnica (razločitev)

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Ne vem, če nožnica kvalificira za orožje, ker je le priprava za uporabo orožja; npr. jermena za puško ne bi razglasil za orožje. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 15:18, 19 januar 2006 (CET)

Ne kvalificira za orožje. Nakazuje pa, na kaj se navezuje. Jermenu bi (če bi dodajal pojem v razločitveno stran) prav tako dodal orožje v oklepaj, da bi se vedelo v katerem pomenu je uporabljen. Seveda se lahko motim.--Rude 16:24, 19 januar 2006 (CET)

Priprava? V nekaterih primerih se lahko uporabi kot odbojno/obrambo sredstvo (npr pri kendu). LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 16:32, 19 januar 2006 (CET)

Ne ni bila moja želja da se ta razločitvena stran napiše. Če ste prebrali kaj sem napisal pri vagini, sem protestiral zaradi tega ker je kazalec na razločitveno stran kazal v medgalaktični prostor. Prosim izšolajte se za funkcionalno pismene (da boste razumeli kaj ste prečitali). Sedaj je isto <cenzurirano od mame opatje> kot je bilo prej. Razločitvena stran sicer obstaja, za drugo povezavo pa ni članka. Pa še Klemen in Rude razpravljata, kaj je nožnica za nož. --Janez Novak 16:49, 19 januar 2006 (CET)

Dragi Janez. Zelo enostavno lahko rešiš problem medgalaktičnega vakuuma. Mislim, da veš (ker si funkcionalno pismen) kaj ti hočem s tem povedati. Če pa s Klemenom razpravljava o tem, je to najbrž zato, ker imava različne poglede na stvar, nisva pa začela »odinirati« in »gorjačiti« en po drugem.--Rude 11:01, 20 januar 2006 (CET)