Pogovor:Mona Liza

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

ah, super, xjam. sem že ravno razmišljal, da bi bilo treba nekaj več povedati o tejle sliki--Ziga 5 julij 2005 22:47 (CEST)

Ali se ti zdi primerno, da sem gor naložil lastno risbo, ali je bolje, da jo odložim stran? Ne vem, meni se je zdelo primerno, prepričan pa ravno nisem. Tu sicer ne gre za lastno raziskovanje, po mojem gre bolj za eno od risb pač. Lahko se tudi še malo sprehodiš prek kakšnih izrazov, ki sem jih bolj na 'silo' prevedel/uporabil. Verjamem, da beseda takole na hitro ne more biti popolnoma tekoča. No za prvo silo pa bo že. --xJaM 5 julij 2005 22:55 (CEST)

ja, potem je tvoja risba pač pravi primer (kot piše v članku) posnemanja oziroma kopiranja. tematsko paše zraven. sem prebral najprej angleško verzijo, potem pa tvojo, je čisto ok. meni se je sicer zdela zanimiva ona štorja, da je visela v Napoleonovi spalnici...--Ziga 6 julij 2005 00:57 (CEST)

naslov[uredi kodo]

Potrebno je popraviti naslov strani slikarskega dela Mona Lisa. Hvala Meadoway Jam (pogovor) 19:54, 23. maj 2015 (CEST)[odgovori]