Pogovor:Josipina Turnograjska

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Proseminar 2005  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Proseminar 2005, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Proseminar 2005 v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 
WikiProjekt Slovenska literarna veda  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Slovenska literarna veda, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Slovenska literarna veda v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 

Predlog za prestavitev (14. decembra 2021)[uredi kodo]

To je zaključena razprava o predlagani prestavitvi. Prosimo, ne spreminjajte je. Nadaljnje komentarje objavite na pogovorni strani v novem razdelku. Urejevalci, ki želijo ugovarjati glede zaključene razprave, naj po pogovoru na pogovorni strani zaključevalca razmislijo o pregledu prestavitve. Ta razprava se ne sme več spreminjati.

Rezultat predloga za prestavitev je bil: stran prestavljena. —Upwinxp 16:03, 24. februar 2023 (CET)[odgovori]


Josipina Urbančič - TurnograjskaJosipina Turnograjska – PMM bolj razširjeno ime; Gigafida na sedanjega ponudi 73 konkordanc, na predlaganega 274. Tudi večina povezav jo imenuje kot J. Turnograjsko. A09090091|(pogovor) 21:04, 14. december 2021

Za --TadejM pogovor 03:04, 14. februar 2023 (CET)[odgovori]

Ta razprava je zaključena. Prosimo, ne spreminjajte je. Nadaljnje komentarje objavite na ustrezni razpravni strani. Ta razprava se ne sme več spreminjati.