Pogovor:Janko Kersnik

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Slovenska mladinska književnost  
Ta članek je v delokrogu projekta WikiProjekt Slovenska mladinska književnost, sodelovalnega prizadevanja za izboljšanje pokritosti člankov Slovenska mladinska književnost v Wikipediji. Če želite sodelovati, obiščite projektno stran, kjer se lahko pridružite razpravi in si ogledate seznam odprtih opravil.
 

Prava sramota za slovensko Wikipedijo. Ne vem ako sem se spomnil pa odtipkal nekaj znanih posateljev in pesnikov. Nekaj jih sploh ni, nekateri pa imajo članke, ki so "pasja žalost". Ali ni nikogar, ki bi jih spodobno obdelal? Janez Novak 14:07, 20 nov 2004 (CET)

Janez, že nekaj časa opažam tvoje "opazke" glede stanja slovenske Wikipedije. Ker je to relativno mlada stvar, še ni doživela napredka na vseh področjih - beri ni zanimanja za nekatera področja. Če vidiš, da manjkajo članki, jih napiši oz. ustvari škrbino brez nepotrebnih komentarjev (npr. "sramota", "kopat jarke",...). Prosim, če si prebereš Wikipedija:Pravila in smernice in Wikipedija:Brez osebnih napadov. LP, --Klemen Kocjancic 14:17, 20 nov 2004 (CET)


Klemen vem da imamo malo sodelavcev in absolutno (po številu) malo člsnkov, vendar na prebivalca Slovenije veliko. Z zgornjimi opombami nisem mislil nikogar žaliti (oprosti če se da drugače razumeti), poskušal sem le spodbuditi nekoga (tudi sebe) da na tem področju nekaj naredi. Zdi se mi, da nisem osebno žaljiv, vendar skušam včasih s sarkazmom koga na kaj spodbuditi. Pa upam da je brez zamere. Janez Novak 14:25, 20 nov 2004 (CET)

Pa še nekaj. Ali misliš, da bi se (pač po mojih močeh in sposobnostih) ukvarjal z SLO Wikipedijo, če nebi smatral da lahko v prihodnosti nastane iz nje nekaj boljšega, kot je danes? Janez Novak 14:45, 20 nov 2004 (CET)


Kaj naj bi pomenila okrajšava fin. v besedilu? LP, --Klemen Kocjančič 20:11, 10 maj 2005 (CEST)

Mogoče finančni? --matijap | pogovor 22:24, 10 maj 2005 (CEST)

Možno. LP, --Klemen Kocjančič 00:16, 11 maj 2005 (CEST)

IMELA BI ENO PRIPOMBO NA WIKIPEDIJO! V NEKATERIH ČLANKIH SPLOH NI KAKŠNIH PODATKOV KI JIH NUJNO RABIM! PROSIM ČE TO UREDITE!! MICI

MICI, LEP POZDRAV! "ČE TI KAJ NI VŠEČ SPREMENI"! aNDREJ