Pogovor:Bluza

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Janez, ali mi lahko razložiš, zakaj v članke, dodajaš le nemške iw? Germanofil? LP, --Klemen Kocjančič 10:13, 13 mar. 2005 (CET)

  • Prvič. Ne dodajam samo nemških, če poznam (predvsem če v nemški Wikipediji najdem) dodam vse povezave.
  • Večkrat sem že povedal, da ne znam (na mojo veliko žalost) angleščine in sem kot dodaten vir vezan predvsem na nemško. Tako pač je.--Janez Novak 10:36, 13 mar. 2005 (CET)

Zdi se mi čudovito, da kdo kot prvotni vir uporablja še kak neangleški jezik. Nemška wikipedija ima dobre članke, ruska jih tudi začenja dobivati. Povezave interwiki se pa najlažje dodajo kar tako, da se skopirajo iz (v tem primeru nemškega) izvirnega članka. --romanm (pogovor) 10:39, 13 mar. 2005 (CET)


Ne nemško Wikipedijo se precej zanesem glede točnosti. Vsebinske pripombe sem dobival predvsem na članke, ki jih tam nisem našel (ali jih dejansko ni ali mi pa slovensko-nemški slovar ne pomaga).

Kopt sem že nekje napisal, nemške Wikipedije niso (kot nekaj drugih področij) sesuli Gastarbeiterji (gostujoči delavci) in previvalci novih (vzhodnih) pokrajin. NA Wikiju pač delo ni plačano. --Janez Novak 10:48, 13 mar. 2005 (CET)

Kot je Roman že omenil, IW najdeš na koncu članka. V tem primeru sem na nemškem članku našel še 3 povezave, ki jih ti nisi vpisal. Če že uporabljaš nemške članke kot vir, dodaj še IW. MMG. IW se po dogovoru zapiše brez presledka po dvopičju, kar sem do zdaj popravljal. Poleg tega je dobro, da v tujejezične članke dodaš še slovensko povezavo. LP, --Klemen Kocjančič 10:56, 13 mar. 2005 (CET)


Tokrat sem spregledal ali pozabil. Moja veliko Kolpa. Če ne bi spregledal bi že preje dodal sliko iz švedske Wikipedije. Kot si morda opazil, zelo rad, če le najdem dodam vsaj eno sliko.

Seveda pa se spoznam toliko na te stvari, da prenašam povezave z coppy/paste sicer raznih povezav izpisanih z ???? sploh ne bi znal vensti.--Janez Novak 11:02, 13 mar. 2005 (CET)

Samo v opozorilo: obstaja utemeljen sum, da je sv:Användare:LouiseR, ki je na švedsko wikipedijo naložil sliko bluze in dekle v bikinkah, n-ti vzdevek neznanega uporabnika. Ker oseba ni vredna zaupanja, so njeni podatki o licenčnih pogojih obeh slik vprašljivi. Bom še preveril s Švedi. --romanm (pogovor) 14:49, 13 mar. 2005 (CET)