Pogovor:Apollo 11

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Podatki[uredi kodo]

Tone, kaj meniš ali se naj podatki (parametri) odprave (masa, apsidni točki, nagib tira, itd.) nabašejo v tabelo desno, kot je to npr. pri že nekaterih člankih o VO (== vesoljskih odpravah) (Sojuz 1, Vostok 1 in še posebej v Apollo 12)? Na en: imajo parametre zunaj in tako je trenutno tudi v tem članku o Apollu 11. MMG na en: uporabljajo za ene članke dve različni obliki tabel. Sicer je razlika relativno majhna. Mislim, da je tista oblika (gre verjetno le za prvo vrstico definicije wiki-tabele) pri Apollu 11 novejša, pri Apollu 12 pa je starejša. Hecno - ali ne. Temu projektu/vesoljskemu programu bi mi načeloma rekli Apolon, saj gre za poimenovanje tega projekta po tem mitološkem bogu, a ne. --xJaM 21:56, 20 julij 2005 (CEST)

PMSM se precej teh podatkov lahko izpusti, saj tisti, ki jih bi eventualno potreboval, ne bo iskal informacij na WP ampak na strani od NASE, kamor je tudi link. Sicer pa se jih lahko doda v tabelo, po moje je bolj pregledno. Imena pa ne bi prevajal, ker tega nismo naredili ne pri Sojuzu, Saljutu, Sputniku, Voyagerju, Marinerju itd. Se pa lahko seveda omeni na krovni strani projekta. LP --Tone 22:25, 20 julij 2005 (CEST)
Ja, saj nisem mislil, da bi prevajali - gotovo bi tako že kdo drug tudi zapisal. Le zadnjič mi je šele 'kapnilo', ko sem v podatkovni predlogi astronomsko telo pisal o asteroidih in o Apoloncih. Saj teh podatkov, se mi zdi, še vedno ni toliko, da bi jih opuščali. Morda nekoga tudi to zanima (mene osebno npr. zanima). Nič ne škodi, če jih kdo 'še enkrat preverja' verjetno. Fino, potem jih bom dodal podobno kot pri Apollo 12. --xJaM 22:30, 20 julij 2005 (CEST)