Pogovor:Alkoholni delirij

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
WikiProjekt Medicina (ocenjeno kot razreda začetek in srednje pomembnosti)
ikona wikiprojektaTa članek spada v delokrog WikiProjekta Medicina, ki priporoča, da so biomedicinske informacije v vseh člankih podprte z zanesljivimi medicinskimi viri. Za podrobnosti obiščite projektno stran ali postavite vprašanje na Pogovor o Wikipediji:WikiProjekt Medicina.
Začetek Ta članek je bil ocenjen kot razreda začetek po lestvici kakovosti projekta.
 Srednje  Ta članek je bil ocenjen kot srednje pomembnosti po lestvici ocenjevanja pomembnosti.
 

Definicija alkohola?[uredi kodo]

Kaj je sploh alkohol? Klobasa? Avto? Trda droga? Opredelimo, zaboga! Enciklopedija je precizna stvar. Alkohol je lokomotiva, žoga, pomarančni sok?(Alexbass 13:10, 26 april 2007 (CEST))

To spada v članek Alkohol. Izraz trda droga je sploh zelo nenatančen. --Eleassar pogovor 13:12, 26 april 2007 (CEST)
Vsak tujec ve, da je alkohol "hard stuff". Dr.Rugelj bi se strinjal s tem, na vsaki psihistriji tudi (terapevti in psihiatri).(Alexbass 13:16, 26 april 2007 (CEST))


OK, Rugelj je skrajnež. Preberi kaj od Dr. Ramovša. On je pa "normalen" poznavalec. Smo v tretjem tisočletju, menda pa ja vemo, kaj je alkohol. Ganya je mehka droga in je navadna igrača. Ne zanima me.(Alexbass 13:18, 26 april 2007 (CEST))
Tisti, ki so prepričani, da od cigaret ali marihuane ne morejo postati odvisni, ker so to mehke droge, se motijo. Razdelitev na mehke in trde droge je neuporabna. --Eleassar pogovor 13:19, 26 april 2007 (CEST)
Ja, to sem hotel slišati od Tebe. VSE je odvisnost - trda pomeni huda odvisnost, mehka manj huda. Zdaj razumeš. Ne koliko zadene - rava lahko bolj, kot alko. Knjige v roke. VSE so že napisali. Tudi v Sloveniji. Lepo je bilo sodelovati na wikipedii. ZBOGOM, prepametni ste za mene. Veš - med 1986 in 2003 je vsaj 27 frendov pomrlo zaradi drog, kot so alkohol, hors, tabletke, cukri. VSE vem o vsem. Tudi jaz bi že crknil, pa nekako ne bom. Vesel sem, da jih bo še veliko. Na napakah se učimo - svojih, ne tujih.(Alexbass 13:39, 26 april 2007 (CEST))