Pogovor:Alexander Archer Vandegrift

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Klemen, menim, da nisi dobro preštudiral to v zvezi s temi 'škatlicami' osebnosti. Pač rad predalčkaš, vendar mi nekako neživljenjsko deluje - vsaj za osebnosti. Poleg tega slog vojaških osebnosti (pa menda še nekaj športnikov) nekako izstopa. Angleški članek o tem generalu (Vandegrift) je kakor vsi drugi. Imam tudi malenkostne pripombe v zvezi s predlogami o letalih - vendar o tem drugič.

Zakaj ta predloga naj ne bi ustrezala? Poleg tega imamo še podobno predlogo za papeže. LP, --Klemen Kocjančič 16:52, 23 maj 2005 (CEST)

Nisem rekel, da ne ustreza. Zapisal sem, da neživljenjsko deluje in da odstopa od drugih člankov o osebnostih. Če meniš, da je vseeno v redu, lahko seveda pustiš tako kot je. Jaz osebno pa bi pokazal malo več spoštovanja do teh častnikov in jih ne bi kar predalčkal. Seveda, ti jih spoštuješ, kot boš prav gotovo nazaj zapisal. Saj veš, nisem jaz tukaj, da bi komurkoli solil karkoli. Lahko pa povem svoje mnenje, pa četudi ga kdo spoštuje ali pač ne. --xJaM 16:58, 23 maj 2005 (CEST)

Ne razumem, kako misliš, da deluje "neživljensko"? LP, --Klemen Kocjančič 17:03, 23 maj 2005 (CEST)

Ne vem, no. Vendar PMSM boš ti najbolje vedel kako sploh deluje. Ne me slučajno narobe razumeti, ker vem, da si veliko volje, časa in znanja vložil v te članke. Lahko je meni 'srati' po tujem delu, a ne. Sicer je na eni strani takšen slog res nekaj posebnega, zdi se mi le, da je težko, če ne sploh nemogoče, dati katerokoli osebnost v takšno škatlo. Edino to. --xJaM 17:54, 23 maj 2005 (CEST)

Se strinjam, zaradi tega že kar nekaj časa nisem uporabil te predloge. Mogoče bi se ohranila ta predloga, a v krajši obliki? LP, --Klemen Kocjančič 18:18, 23 maj 2005 (CEST)

Sprva sem mislim narediti predlogo v naslednjem smislu:

  • na levi strani, zeleno(vojaštvo)-rumeno(biografija) ozadje
  • v zgornjem levem kotu bi bil grb rodu/službe, v zgodnjem desnem zastava države (takojšna razločitev)
  • slika
  • čin ime
  • rojstni podatki
  • smrtni podatki

A bi taka predloga bolje ustrezala po TM? lP, --Klemen Kocjančič 13:17, 24 maj 2005 (CEST)